logo-black

- Despre proiect -

Despre proiect

Ansamblul imobiliar Terra City vine să satisfacă nevoia pieței din Brașov de apartamente spațioase, confortabile, pline de utilitate și compartimentate în mod eficient, departe de aglomerația orașului.

Fiind situat la 7 km de centrul Brașovului, Terra City se află în Ghimbav, pe strada Lămâiței nr. 35, într-o zonă cu semnificație istorică, în care orice persoană se va simți în siguranță. Conceptul acestui proiect a pornit din dorința de a oferi brașovenilor locuințe eficiente din punct de vedere energetic, în care confortul să primeze. În acest scop, ne-am folosit de experiența de cel puțin 10 ani în domeniul construcțiilor și de colaborările cu marii dezvoltatori imobiliari.

Pentru a oferi apartamente confortabile și un design plăcut, am construit 3 blocuri cu o înălțime de numai 3 etaje, în regim P+3. Astfel, blocurile construite într-un cartier nou al Brașovului, au o singură scară și includ apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Fiecare nivel are 2 sau 3 apartamente, toate beneficiind de loc de parcare și boxă.

Unul dintre marile avantaje ale apartamentelor din Tera City este faptul că imobilele cu 2 și 3 camere au două vederi, atât la sud-est, cât și la nord-vest, oferind panorame încântătoare și crescând calitatea vieții.

Amplasarea blocurilor este ideală, întrucât proprietarii vor avea în apropiere școală și grădiniță, precum și locuri de joacă pentru copii și sală de sport.

Din punct de vedere tehnic, ansamblul Terra City este construit folosind cărămida Porotherm de calitate superioară pentru un plus de căldură și izolare fonică, izolația la exterior este realizată folosind polistiren de 10 cm, dar și tencuială structurată. Ferestrele alese fac parte din gama Salamander Streamline cu 5 camere si 2 foi de geam, iar profilul permite montarea a 3 foi de geam la cererea clientului, nefiind necesară modificarea acestuia.

Unul dintre avantajele achiziționării unui apartament în Terra City este flexibilitatea atunci când vine vorba despre finisaje, întrucât fiecare client are posibilitatea de a-și alege modelul de gresie, faianță și parchet dorite, în limita unui buget prestabilit. De asemenea, sistemul de încălzire este de calitate superioară, cu radiatoare sau prin pardoseală.

Constructorii Terra City au asistat la transformarea unui vis în realitate, iar tu poți asista la materializarea propriului vis, prin achiziționarea unuia dintre cele mai eficiente și calitative apartamente din Brașov.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.